Quantcast
Channel: سایت تخصصی حضرت رقیه (س)
Viewing all 216 articles
Browse latest View live

عکس 4 مداح روی پشت بام حرم حضرت رقیه (س) !

$
0
0

در سال گذشته چندین نفر از مداحان به حرم حضرت زینب (س) و حرم حضرت رقیه (س) رفتند که حمید علیمی اولین آنها بود.

همچنین در دی ماه سال 92 حاج محمود کریمی ، حاج سعید حدادیان ، حاج محمد رضا طاهری و برادرش به سوریه رفتند و عکسی هم به یادگار بر روی پشت بام حرم حضرت رقیه سلام الله علیها گرفتند که تصویر آن را مشاهده می فرمایید.

پشت بام حرم حضرت رقیه

 

مداحان روی پشت بام حرم حضرت رقیه


منبع : http://roghayeh.net

نظر آیت الله خامنه ای درباره حضرت رقیه صلوات الله علیها

$
0
0

حجت السلام والمسلمین محمود شریعت زاده خراسانی ، نماینده سابق بعثه مقام معظم رهبری در حرم حضرت رقیه سلام الله علیها پیرامون حمایت آیت الله خامنه ای از بارگاه حضرت رقیه صلوات الله علیها صحبتهایی را بیان کردند که خواندن آن خالی از لطف نیست.

محمود شریعت زاده حجت الاسلام خراسانی با بیان اینکه چند سال پیش مقبره حضرت سکینه دختر امیرالمومنین (ع) کشف شد گفت : طی عملیات عمرانی که چند سال پیش در شهر ذرعای سوریه انجام می شد بیل مکانیکی که در آنجا کار می کرد به سنگی برخورد که هرچه تلاش کردند نتوانستند جلوتر بروند . پس از بررسی متوجه سنگ قبری شدند که رویش نوشته شده بود مقبره سکینه بنت علی ابن ابیطالب (ع) .

حال اینکه غیر از سفینه البحار شیخ عباس قمی در هیچ منبعی نشانی از دختر دیگری غیر از زینب کبری و ام کلثوم برای امیرالمومنین (ع) یافت نمی شود. با این حال بنده اطلاع دارم وقتی خدمت مقام معظم رهبری موضوع اطلاع داده شد آیت الله خامنه ای فرمودند آن مکان حفظ شود . و همچنین فرموده بودند چنین مکان هایی چون محل حضور مومنین و کسب معارف الهی است از پایگاه های شیعه است و ایشان کمک فروانی هم برای احداث حرم در آنجا کردند.

حجت الاسلام شریعت زاده ادامه داد: این را به طور مثال عرض کردم که اهمیت موضوع را برسانم . حال روایاتی که در باره حضرت رقیه(ع) موجود است از حضرت سکینه دختر حضرت علی(ع) بیشتر است لذا اهمیت حضرت رقیه سلام الله علیها مشخص است.

بنده به چشم خودم در سال هایی در بعثه حضور داشتم کراماتی فراوان از این بزرگوار دیده ام . حاجات بسیاری از مومنین در آنجا برآورده شده . حتی جوانان زیادی را دیده ام که واسطه این دردانه امام حسین (ع) به درگاه الهی توبه کرده اند. سوال اینجاست که چرا برخی سعی دارند چنین پایگاه هایی را تضعیف کنند؟!!

این همه عرض ارادت مردم به حضرت رقیه بنت الحسین سلام الله علیها و توسلات و عزاداری ها به کدام حکم مسلم اسلام خدشه وارد می کند که عده ای تلاش دارند آن را تضعیف کنند. به نظرم در این گونه مسائل باید بسیار سنجیده و با مطالعه حرف زد . 

 



منبع : http://roghayeh.net

داستان رسول ترک و مواسات او با حضرت رقیه (س) در دمشق

$
0
0

حجت السلام والمسلمین دارستانی 21/1/93 در مهدیه اصفهان ضمن خواندن روضه حضرت رقیه سلام الله علیها به داستان عجیب زیارت رسول ترک از حرم دختر امام حسین علیه السلام اشاره کرد که مضمون سخنان این روحانی برجسته را در ذیل مشاهده می فرمایید:

رسول ترک (همان فرد لات گنهکار) مدتی بعد از اینکه توسط امام حسین علیه السلام متحول شد به سوریه رفت. او هر روز به بازار مسجد اموی نزدیک حرم می رفت و شدیدا گریه میکرد به نحوی که تعجب مغازه داران ارمنی را بر می انگیخت. روز آخر به دوستانش گفت امروز می خواهم شما را به روضه حضرت رقیه سلام الله علیها ببرم. دوستانش هم از این پیشنهاد استقبال کردند.

رسول ترک یک تاکسی کرایه کرد و به راننده گفت که به سمت یک فرسخی شهر شام ( دمشق ) حرکت کند. وقتی به خارج شهر رسیدند کرایه تاکسی را حساب کرد و همگی از ماشین پیاده شدند. دوستان رسول ترک با تعجب فراوان از او پرسیدند: مگر قرار نبود به روضه حضرت رقیه برویم؟ پس چرا اینجا پیاده شدیم؟!

رسول ترک جوراب و کفش خود را درآورد و روی خارهای مغیلان بیابان دوید و با گریه فریاد می زد: امام حسین! دخترت رقیه 170 فرسخ از کربلا تا شام روی خارهای بیابان حرکت کرد. من امروز میخام یک فرسخ با رقیه مواسات کنم.

بعد از دقایقی که رسول تک روی خارها رفت با گریه می گفت: امام حسین حالا میفهمم رقیه چی کشید و...

 

خار مغیلان حضرت رقیه


سایت تخصصی حضرت رقیه (س) : به راستی تفاوت بین معرفت انسان ها چقدر زیاد است! یک شخصی همچون رسول ترک با آن سختی به مواسات و همدردی با حضرت رقیه سلام الله علیها می پردازد و یک نفر دیگر هم در حق دختر امام حسین علیه السلام ظلم می کند و چرندیات به هم می بافد که رقیه ای نبوده است(العیاذبالله). 

همین ابراز ارادت های رسول ترک به خاندان آل الله علیهم السلام موجب جاودانه شدن نام وی گردیده است به نحوی که در اکثر روضه ها و هیئت ها ، نامی هم از رسول ترک به میان می آید. خوشا به احوال عشاق دل سوخته ای همچون رسول ترک...



منبع : http://roghayeh.net

نظر آیت الله العظمی روحانی درباره ثواب زیارت حضرت رقیه (س)

$
0
0
نظر مراجع تقلید درباره حضرت رقیه بنت الحسین (س)
سوالی که در زیر مشاهده می فرمایید از مرجع عالیقدر آیت الله العظمی روحانی درباره حضرت رقیه سلام الله علیها پرسیده شده است و ایشان هم پاسخ داده اند.

آیت الله العظمی روحانی

استفتاء: آيا زيارت حضرت رقيه جزء زيارت مشاهد مشرفه به شمار آمده و از اجر و ثواب برخوردار است؟ آيا توسل و تضرع به حضرت رقيه جائز و در مظان استجابت قرار دارد؟
جواب آیت الله العظمی سید محمد صادق روحانی:
باسمه جلت اسمائه؛
حرم حضرت رقيه ‏عليها السلام در فاصله صد مترى مسجد اموى يا بيشتر از آن و در دمشق قرار دارد. مسلمانان شيعه و سنى در زيارت حرم شريفش جديت كرده ‏اند به‏ طورى كه اكنون در زمره مشاهد مشرفه ‏اى قرار گرفته كه مردم از هر گوشه و كنار دنيا به سوى او مى شتابند. بسيارى از مردم با كوله ‏بارى از حوائج به قبر او پناه مى برند و اين يتيمه را شفيع و وسيله خود در درگاه خداوند قرار مى دهند و خداوند حاجت ‏هاى آنها را به بركت رقيه‏ عليها السلام اجابت كرده و چه بسا بيمارانى كه شفا يافتند و چه قرض ‏داران كه قرضشان ادا گشته و چه بسا گرفتارانى كه هم و غمشان برطرف شده و چه بسا اندوه و سختى كه زائل گشته است.


منبع : http://roghayeh.net

یا رقیه اشفعی لنا عند الله

$
0
0

خیلی از کاربرانی که در طول چند وقت اخیر به سایت تخصصی حضرت رقیه (س) مراجعه کردند ، حاجتمند بودند و هر کدام به نوعی از حضرت رقیه بنت الحسین سلام الله علیهما درخواستی داشتند ؛ لذا امشب که شب ولادت مادرشان حضرت فاطمه علیها السلام است ، دلهایمان را به ضریح مقدس ایشان گره می زنیم و امیدواریم که حاجت روایمان کند.

ان شاء  الله ایشان به میمنت این روز فرخنده به همه ی ما صله عنایت نماید.

عکس ضریح حضرت رقیه

 ایـن ذرهـ بـه تـو آوردهـ پـنـاهـ  ،  یا رقیه اشـفـعـی لنـا عنـدالله


 


منبع : http://roghayeh.net

نگاه رقیه خاتون

$
0
0

فـ ـقـ ـطـ

گـ ـوشـ ـه  چـ ـشـ ـمـ ـی از

نـ ـگـ ـاه  رقــ ـیــه خـ ـاتـ ـون

بـ ـرای  خـ ـوشـ ـبـ ـخـ ـتـ ـی

کـ ـافـ ـیـ ـسـ ـتـــ ؛

بـ ـهـ   امـ ـیـ ـد  آنـ ـکـ ـه

هـ ـمـ ـیـ ـشـ ـه  در  نـ ـگـ ـاهـ ـش  بـ ـاشـ ـی

سـ ـیـ ـنــه  زن !

 

عکس سینه زنی در حرم حضرت رقیه

عکس مراسم سینه زنی در حرم حضرت رقیه بنت الحسین (س)


منبع : http://roghayeh.net

اللهیاری : روی تربت کربلا سجده می کنیم چون جای قدوم حضرت رقیه است!

$
0
0

به اینکه حسن اللهیاری با بعضی از علمای شیعه در مباحث فقهی ، اختلاف نظر دارد کاری نداریم چون این مسائل به موضوع سایت ما ارتباطی ندارد ولی اصل مطلب این است که او هم با وجود تفکرات خاص خود ، مرید حضرت رقیه بنت الحسین سلام الله علیها است.

حسن اللهیاری

مجری و کارشناس شبکه اهل بیت علیهم السلام در پاسخ یکی از بینندگانی که با برنامه وی تماس گرفته بود چنین گفته بود: ما روی تربت کربلا سجده می کنیم چون جای قدوم حضرت رقیه سلام الله علیهاست.

 

 

 الحمدالله همه ی شبکه های شیعه همچون شبکه امام حسین علیه السلام ، شبکه ولایت ، شبکه اهل بیت ، شبکه بقیع و ... مدافع وجود مقدس و نازنین حضرت رقیه سلام الله علیها هستند.




منبع : http://roghayeh.net

عکس اسارت کودک خردسال توسط تروریست های سوریه!!

$
0
0

ممکن است گاهی بعضی از افراد با خود چنین تصور کنند که مگر می شود کسی با کودکی خردسال که اسیر است بدرفتاری کند و او را آزار دهد؟ یعنی واقعا سربازان یزید تا این اندازه پست بودند که به کودکان اسیر اهل بیت (ع) هم ظلم کنند؟

ادله تاریخی فراوانی برای اثبات این ستم ها موجود است ولی آن چیزی که ما در این مطلب قصد ببان آن را داریم این است که فرزندان یزید و معاویه در عصر کنونی هم بی اندازه سنگدل و لعین هستند تا انجا که ضمن اسارت یک کودک شیرخواره در حالی که سه اسلحه به سمت او نشانه گرفتند از وی عکس گرفته اند و آن را در سایت های اجتماعی با افتخار منشر کردند!!

تروریست های سوری مدعی شدند کوچکترین اسیر از گروه های مخال اسلام در دست آنان است!

تروریست


وقتی چنین عکس هایی می بینیم بیشتر از بیش مطمئن می شویم که یزیدیان در شام چه ستمهای فراوانی به حضرت رقیه سلام الله علیها روا کردند. ضربه های مهلک جسمی و روحی... آه رقیه ،

این سه تفنگ به نوعی تداعی کننده تیر سه شعبه حرمله هم است که گلوی حضرت علی اصغر علیه السلام را درید... آه علی اصغر...





منبع : http://roghayeh.net

شهاب مرادی : اگر رقیه (س) نبود تاریخ اسارت اسرای کربلا هم انکار میشد

$
0
0


حجت الاسلام شهاب مرادی در اجتماع مدافعان حرم ۷ گفت: الان حیاتی ترین مسئله اسلام وجود مبارک حضرت رقیه (س) در دمشق است و دشمنان می‌خواهند بگویند وی در اینجا دفن نیست اما اگر رقیه نبود و در دمشق دفن نشده بود تاریخ اسارت اهل بیت (ع) را هم انکار می کردند.

 

 

همانطور که میدانید اجتماع گسترده بسیجیان با عنوان «مدافعان حرم 7 » به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س) جمعه شب 15 آذرماه در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شده بود. حجت السلام شهاب مرادی در این اجتماع پیرامون حضرت رقیه سلام الله علیها نکات ارزشمندی را بیان کرده بود که بخشی از آن را ملاحظه می فرمایید.

مرادی بیان داشت: در کربلا و در عاشورا جنگ که از صبح تا بعدازظهر بود شمشیر بود و نیزه بود و تیر و کمان و سنگ و آتش و آخرین حربه دشمن هم سم اسبان بود. امام حسین(ع) شب عاشورا گفت فردا روز پیروزی دشمن است. اما صبر زینب (س) و استقامت رقیه عاشورا را پیروز کرد. خیلی بعید بدانید که حضرت رقیه(س) ناله ای کرده باشد که دشمن شنیده باشد به بابایش گفت شاید در گوش عمه اش گفت اما به دشمن نگفت. اگر می گفت، عاشورا که پیروز نمی شد. الان حیاتی ترین مسئله اسلام وجود مبارک حضرت رقیه(س) در دمشق است. دشمنان می خواهند بگویند وی در اینجا دفن نیست اما اگر رقیه نبود و در دمشق دفن نشده بود تاریخ اسارت اهل بیت (ع) را هم انکار می کردند.

وی افزود: سه ساله امام حسین(ع) با صبرش مانند سکینه خانم بسیار مهم و محترم هستند و ما کم از آنها یاد می کنیم. تشنگی کشیدند توهین شنیدند تازیانه خوردند ولی به یزید که رسیدند، حضرت زینب(س) فرمودند امروز خارتان می کنم، ایشان مقابل دشمن به گونه ای صحبت کردند که دشمن را له کردند. دستشان در زنجیر است اما اصلاً جزع و فزع نمی کنند. وقتی خطیب دشمن می رود روی منبر و لعنت به امیر مومنان(ع) می فرستد، زینب کبری(س) گفت وای بر تو که به خاطر رضای مخلوق (یزید) خشم خالقت را پذیرفتی. صدایی که از حلقوم اسرا شنیده می شد اصلاً صدای یک اسیر نبود. روضه خوانی ها یک رمز گشایی می خواهد که اگر نباشد شاید برایتان مبهم باشد.

این محقق و پژوهشگر مسائل دینی ادامه داد: رقیه گریه می کرد و سراغ بابایش را می گرفت وقتی او گریه می کرد گریه او تا کاخ یزید سرایت پیدا می کرد یعنی دیگر اسرا گریه می کردند و اهالی کاخ هم به گریه می افتادند. روضه های ماه صفر را جدی بگیرید قطعاً از دهه سوم محرم مهمتر اند. در مقاتل است که سر امام حسین(ع) را در داخل تشت در کاخ آوردند تا رقیه آرام شود. حضرت زینب (س) و اسرا هر کاری کردند که رقیه سر امام حسین(ع) را نبیند سرباز بی رحم روپوش از روی تشت برداشت و...



منبع : http://roghayeh.net

عکس کوچکترین مدافع حرم حضرت رقیه علیها السلام

$
0
0

هفته گذشته اتفاق جالبی در حرم حضرت رقیه سلام الله علیها رخ داد. یکی از مدافعین حرم حضرت زینب و رقیه (سلام الله علیهما) که برای زیارت به مرقد دختر امام حسین علیه السلام آمده بود ، پسر خردسال خود را هم آورده بود.

این کودک ، لباس مدافعین حرم را بر تن داشت و به نوعی می توان او را کوچکترین مدافع حرم حضرت رقیه بنت الحسین سلام الله علیها محسوب کرد!

همکار خوش ذوق ما ( آقای حسن شمشادی ) از فرصت استفاده کرد و یک عکس به یادماندنی از این مدافع حرم گرفت تا همه ببینند کوچک و بزرگ شیعیان، حافظ حریم حرمهای حضرات آل الله هستند.

درود بر این طفل و پدر غیرتمند وی ...

مدافع حرم حضرت رقیه


منبع : http://roghayeh.net

رقیه سادات

$
0
0

 

از  فــضــایــل  بــی شـ ـمــار  تـــو

هــمــیــن  بــسـ  کــهـ 

فــرزنــد  زهـ ـرا سـ ـیــدة الــنــسـ ـا الــعــالــمــیــن  هــسـ ـتـی

رقــیــه سـ ـاداتــــ !

 

رقیه سادات


منبع : http://roghayeh.net

تصویر حدیث درباره حضرت علی (ع) روی دیوار حرم حضرت رقیه (س)

$
0
0

لعن علی عدوکم یا علی و رقیه

اولی و دومـی و سـومـی و مغیره

 

13 رجب سالروز ولادت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام را به دوستداران نوه ی ایشان حضرت رقیه سلام الله علیها تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

به مناسبت همین روز یک تصویر زیبا از دیواره ی حرم حضرت رقیه سلام الله علیها که روی آن حدیثی درباره فضیلت حضرت علی علیه السلام نقش بسته برای شما قرار دادیم.

عکس حرم حضرت رقیه (س)

این یک حدیث نبوی از پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله است که ایشان فرمودند:اعلم امتی من بعدی علی ین ابیطالب. یعنی داناترین امت من بعد از من علی بن ابیطالب (سلام الله علیه) است.

 

شایان ذکر است در قسمتهای دیگر حرم حضرت رقیه (س) باز هم احادیثی در باب فضیلت امیرالمومنین علیه السلام وجود دارد که شاید همین ها کینه تروریست های تکفیری را علیه مرقد حضرت رقیه (س) دوچندان کرد. این معجزه ی دختر سه ساله امام حسین علیه السلام است که در شهری که معاویه و یزید حاکم بودند، پرچم حضرت علی صلوات الله علیه را بالا نگه داشته است.

 



منبع : http://roghayeh.net

گزارشی از برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) در حرم حضرت رقیه (س)

$
0
0

اخبار رسيده از دمشق پايتخت سوريه حاکي از آن است که به به مناسبت ميلاد مبارک مولاي متقيان، حضرت علي عليه السلام مراسم با شکوهي با حضور تعداد زيادي از شيعيان و عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام در حرم مطهر حضرت رقيه سلام الله عليها برگزار شد.

تصویر حرم حضرت رقیه

در همين راستا حاج «صادق آهنگران» و حاج «محمد طاهري» دو تن از مداحان سرشناس جمهوري اسلامي ايران در اين مراسم حضور داشتند و به مدیحه سرای پرداختند.
در ابتداي مراسم حاج «صادق آهنگران» به قرائت دعاي توسل پرداخت و سپس مراسم نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار شد. پس از نماز، مراسم شام ولادت اميرالمؤمنين علي عليه السلام برگزار شد.

عکس حرم حضرت رقیه

ابتدا حاج «رضا غلامي» و سپس حاج آقا «قرباني» هر کدام شعري به صورت دکلمه در مدح مولاي متقيان قرائت کردند. سپس حاج «مهدي منصوري» نيز اشعاري در مدح علي عليه السلام خواند و در پايان حاج «محمد طاهري» هم به شعرخواني و مديحه سرايي براي حضرت امير عليه السلام پرداخت.


تعداد دقيق زائران حرم حضرت رقيه سلام الله عليها که در اين مراسم حضور داشتند مشخص نيست اما در سرشماري انجام شده مشخص شد که بيش از 700 تن از شيعيان که بيشترشان از ايران بودند، در اين مراسم شرکت کرده بودند. از جمله مهمانان اين مراسم دکتر شيبانی ، سفير جمهوري اسلامي ايران در دمشق و حجة الاسلام و المسلمين حسينی، نماينده ولي فقيه در سوريه بودند.

سایت حرم حضرت رقیه سلام الله علیها



منبع : http://roghayeh.net

سرگذشت حضرت رقیه (س) از زبان آیت الله العظمی سید صادق روحانی

$
0
0

استفتاء : كيفيت وفات حضرت رقيه‏ عليها السلام را بيان فرماييد و آيا روايت خطيبان از ماجراى شام، درباره اينكه ايشان پس از اينكه در خواب امام را ديد و پس از آن با مشاهده سر بريده امام حسين‏ عليه السلام از دنيا رفت، صحيح است؟

 

 

جواب آیت الله العظمی روحانیباسمه جلت اسمائه؛

حضرت رقيه در واقعه كربلا، دختربچه‏ اى است كه به خاطر كمى سنش، كشته شدن پدرش را از او پنهان نمودند.

كتب تاريخى درباره كيفيت شهادتش اينگونه گفته‏ اند: حسين‏ عليه السلام دختر كوچكى داشت كه بسيار او را دوست مى‏ داشت و او نيز بسيار پدر را دوست مى‏ داشت و در شام به همراه اسيران بود؛ در فراق پدر شب و روز گريه مى كرد به او مى‏ گفتند او در سفر است. 

شبى پدر را در عالم رؤيا ديد زمانى كه از خواب بيدار شد بسيار بى‏ تابى كرد و گفت: پدرم و نور چشمم را برايم بياوريد. 

هر چه اهل بيت‏ عليهم السلام خواستند او را آرام كنند بيتابى و گريه او بيشتر مى‏ شد: به خاطر گريه او حزن اهل بيت ‏عليهم السلام برانگيخته شد و آنها نيز به گريه افتادند و بر سر و صورت زدند و بر سر خود خاك ريختند و موها را پريشان كرده و صداى شيون و فرياد آنها بالا رفت. يزيد فرياد و شيون آنها را شنيد و گفت: چه خبر است؟ به او گفتند: دختر كوچك حسين‏ عليه السلام پدرش را در خواب ديده، از خواب بيدار شده، پدرش را مى خواهد و گريه مى كند. زمانى كه لعين اين را شنيد، دستور داد: «سر پدرش را برايش ببريد و در مقابلش قرار دهيد تا آرام شود».

آیت الله روحانی سر را در طبقى قرار داده و با پارچه اى پوشاندند؛ و در مقابلش قرار دادند. دختر پارچه را برداشت و سر را در بغل گرفت در حالى كه اين‏ گونه مى ‏گفت: اى پدر چه كسى تو را با خونت خضاب كرد؟ اى پدر چه كسى رگ گردن تو را بريده؟ اى پدر چه كسى مرا در كودكى يتيم كرد؟ اى پدر يتيمه تا بزرگ شود چه كسى را دارد؟ اى پدر زنان بدون رو بند چه كسى را دارند؟ اى پدر بيوه زنان اسير چه كسى را دارند؟ اى پدر چشمان گريان چه كسى را دارند؟ اى پدر گمشده ‏هاى غريب چه كسى را دارند؟ اى پدر بعد از تو كه را دارم؟ بعد از تو من چه نااميدم، چه غريبم، اى پدر اى كاش من قربانى تو مى شدم. اى پدر اى كاش قبل از اين كور بودم. اى پدر كاش جان مى دادم و محاسن به خون خضاب شده تو را نمى ديدم، پس لب هايش را بر لب شهيد مظلوم قرار داد و گريه كرد تا اينكه بيهوش شد. 

امام زين العابدين‏ عليه السلام به عمه اش فرمود: اى عمه اى زينب، يتيمه را از روى سر پدرم بلند كن كه زندگى را ترك كرده است زمانى كه حضرت زينب او را تكان داد روح مطهرش، دنيا را ترك كرده بود. صداى شيون و زارى بلند شد. گفته شده: اهل بيت برايش زن غساله اى آوردند كه او را غسل دهد. او وقتى لباس‏ هاى كودك را در آورد گفت من او را غسل نمى‏ دهم، زينب فرمود: چرا او را غسل نمى‏ دهى؟ گفت: مى ترسم بيمار باشد زيرا پهلوهاى او را كبود ديدم. زينب فرمود: به خدا سوگند او بيمار نيست وليكن اين ضربه تازيانه‏ هاى اهل كوفه است. 

 

 


منبع : http://roghayeh.net

آیت الله سید صادق شیرازی: 54 سال قبل به زیارت حضرت رقیه (س) مشرف شدم

$
0
0

علامه امینی در نزدیکی حرم حضرت رقیه (س) اتاق کرایه کرده بودند.


چندی پیش حضرت آیت الله العظمی آقای حاج سید صادق حسینی شیرازی متّع الله المسلمين بطول بقائه در سخنرانی که بیان فرمودند ، تاکید بسیار داشتند که شیعیان با جان و مال و قلم خویش ، امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام را یاری کنند.

ایشان علامه امینی را به عنوان الگویی مناسب در یاری با قلم معرفی نمودند و سپس به ذکر خاطره ای از زیارت حرم حضرت رقیه سلام الله علیها پرداختند.

آیت الله سید صادق شیرازی

 

حضرت آیت الله العظمی شیرازی فرمودند: یکی از مصادیق نصرت با قلم، مرحوم علامه امینی بودند. در سال1381 قمری (54 سال قبل) به زیارت حضرت زینب سلام الله علیها و حضرت رقیه سلام الله علیها مشرف شدم. در آن جا کتابخانه ای وجود داشت که گفته می شد یازده هزار نسخه کتاب خطی دارد که بیش از سه هزار نسخه ی آن منحصر به فرد است. مرحوم امینی در نزدیک حرم حضرت رقیه سلام الله علیها اتاقی کرایه کرده بودند. گفته شد که ایشان چهار ماه در آن جا مانده بودند. 

 مدیر کتابخانه برای من و دو تن که همراه من بودند نقل کرد که علامه امینی از مسئولان بالاتر کتابخانه اجازه می گرفته که برای مطالعه و تحقیق وارد کتابخانه شود و در آن مدتی از شب و روز را بگذارند تا کتاب گرانسنگ الغدیر خود را پر بارتر و کامل کند. 

 مدیر کتابخانه می گفت: هجده ساعت از شبانه روز را در کتابخانه می گذراند و تنها شش ساعت برای استراحت به خانه می رود. 

 او می گفت: هر گاه به منظور آوردن کتاب برای مراجعان به مخزن کتابخانه می رفتم او را در حال مطالعه می دیدم و تنها برای تجدید وضو از کتابخانه خارج می شد و برای تجدید قوا گاهی خرده خشکباری می خورد، اما از استراحت خبری نیست. 

 مرجع عالیقدر سپس افزودند: این، یاری با قلم است. مرحوم علامه امینی هم جوان بودند، روزی هم مثل ما شدند و در نهایت شرایط گوناگونی داشتند و با مشکلات رو به رو بودند چیزی که از زندگی انسان جدا نیست.



منبع : http://roghayeh.net

استفتاء‌ در مورد وجود حضرت رقيه عليهاالسلام از آیت الله میر سید محمد یثربی

$
0
0
استفتاء : با عرض سلام خدمت شما مرجع بزگوار 1- صحت وجود دختری با مشخصاتی که ارباب مقاتل در مورد کیفیت شهادت آن بزگوار نقل کرده اند در (خرابه شام) چیست. 2- صحت چنین دختری به امام حسین علیه السلام چگونه می‌ باشد.
 
پاسخ آيت الله يثربي مدظله:
 
آیت الله یثربیبسمه تعالی السلام علیکم: در پاسخ به سؤالات مذکوره و اسئله مشابه باید توجه نمود که عمده مستند ارباب مقاتل به نقل مقتل ابی مخنف (ره) است که وی از صحابه امام صادق علیه السلام است و بالطبع خود شاهد واقعه عاشورا نبوده و آنچه را نقل کرده از وسائط مختلفه می باشد و چنانچه بپذیریم تمامی مقتل منسوب به وی که طبری در تاریخش ذکر نموده، بدون اضافه و نقیصه است مع ذلک ثابت و محرز است که او بدون واسطه نقل نمی کند و با توجه به شرائط حاکم بر زمان و تاریخ از حیث مضایق دستگاههای حکومتی یقین داریم که تمامی زوایا و حوادث کربلا در مقتل مذکور نیامده و بسیاری سینه به سینه به نسل های بعدی منتقل گردیده است و لذا هیچ دلیلی بر ضعف مقاتل متأخره که روایت کننده ی تاریخ شفاهی متقدمین است نداریم و ماجرای جانسوز و هولناک حضرت رقیه (علیها سلام الله) نیز می تواند از این مقوله باشد مضافاً که مقتل ابی مخنف از دختری به نام رقیه در ماجرای وداع روز عاشورا نام می برد.
در مورد موضوع سؤال فضلاء و محققین مطالب جامعی تدوین نموده اند که می تواند روشنگر تمامی ابهامات و شبهات ساخته شده معاندین و پیروان ساده اندیش ایشان باشد جعلنا الله وایاکم من الباکین والمهتمین لتعزیة الحسین علیه السلام ورزقنا الله مودته في الدنیا وشفاعته في الآخرة إن شاءالله تعالی.


منبع : http://roghayeh.net

اعزام کاروان به حرم حضرت زینب و حضرت رقیه علیهما السلام

$
0
0

در آستانه شهادت جانگداز عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها، هزاران نفر از شیعیان و ارادتمندان به ساحت مقدس حسینی در قالب کاروان عزاداری از کشورهای ایران، عراق و... توسط دفتر بزرگ احیاگر شعائر حسینی حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی و به همت هیئت خدمت رسانی کاروان «ولاء، فداکاری و فتح» سازماندهی و به شهر دمشق عازم شدند. 

این زائران با وجود خطرات در حرم مطهر حضرت زینب کبری سلام الله علیها حضور یافتند تا در روز عزای اسوه صبر و ایثار جهت تسلی قلب داغدارحضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در حرم مطهر آن حضرت به عزاداری و اقامه شعائر حسینی بپردازند و به همه بدخواهان و مغرضان به ساحت مقدّس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام اعلام کنند که دست از حمایت خاندان رسالت بر نمی داریم و نمی گذاریم اماکن مقدسه آل الله، خصوصاً مرقد مطهر حضرت زینب کبری سلام الله علیها و حضرت رقیه بنت الحسین سلام الله علیهما هیچگاه خالی از زوار باشد. 

عزاداری حرم حضرت رقیه (س)

شایان ذکر است عزاداران زینبی به محض ورود به شهر دمشق مورد استقبال اعضای دفتر مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی قرار گرفتند و بنابر گزارش روابط عمومی دفتر مرجع عالیقدر در سوریه، این کاروانها در مدت اقامتشان در دمشق در دفتر مرجعیت سکنی و پذیرایی شدند.

عکس فوق متعلق به لحظه ورود کاروان زائران به حرم حضرت رقیه سلام الله علیهاست.


 


منبع : http://roghayeh.net

عکس پس زمینه موبایل با موضوع حضرت رقیه (ی) برای مشترکین ایرانسل

$
0
0

مشترکین ایرانسل می توانند با ارسال کد 2100725 به شماره 8484 عکس پس زمینه با موضوع حضرت رقیه سلام الله علیها را برای موبایل خود دریافت کنند.

 

عکس پس زمینه حضرت رقیه ایرانسل



منبع : http://roghayeh.net

آهنگ پیشواز ایرانسل عربی برای حضرت رقیه (س)

$
0
0

افرادی که علاقمند هستند برای خط ایرانسل خود یک آهنگ پیشواز به زبان عربی داشته باشند، می توانند یکی از کدهای زیر را به 7575 ارسال کنند. این آهنگ پیشواز ایرانسل با نوای ناصر زویدات می باشد که برای حضرت رقیه صلوات الله علیها خوانده است. 

3315427 حضرت رقیه 1 ( ناصر زویدات ) 

3316674 حضرت رقیه 2 ( ناصر زویدات )

 



منبع : http://roghayeh.net

سالروز ولادت حضرت رقیه (س) در راه است

$
0
0

ماه شعبان ، ماه بسیار پر فضیلتی است که شش نفر از حضرات آل الله در آن به دنیا آمده اند.

آن چیزی که از گذشته های دور تا کنون رسم است ، بزرگان تشیع 18 شعبان لغایت 23 شعبان را سالروز ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها میدانند. (متاسفانه حتی در تاریخ ولادت و شهادت امامان معصوم هم اختلاف است) و البته در کشور سوریه 18 شعبان را روز ولادت حضرت رقیه (س) محسوب میکنند.  

محبین حضرت رقیه بنت الحسین علیهم السلام از سه روز بعد از ولادت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف تا تقریبا پنج روز بعد به برگزاری مراسم جشن و شادی می پردازند.

بسیاری از هیئت های مذهبی خود را کم کم آماده برپایی مراسم جشن میلاد حضرت رقیه سلام الله علیها کرده اند که کاری بس شایسته است.

معمولا هیئت ها با برپایی ایستگاه های صلواتی ، نصب بنر و پوستر ، این ایام را گرامی می دارند.

چقدر خوب است آنهایی که ارادتی به خانم حضرت رقیه علیه السلام دارند در این روزها قدمی بردارند و هرکسی طبق توان خود به انجام کاری در جهت برپایی مراسم تولد حضرت رقیه (س) بپردازد.

 



منبع : http://roghayeh.net
Viewing all 216 articles
Browse latest View live