متنی که در زیر مشاهده میکنید سخنان حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی است که در برنامه سمت خدا مورخ هفدهم آذر 92 پیرامون حضرت رقیه سلام الله علیها بیان شد. ایشان بازهم به شبهه عدم وجود حضرت رقیه پاسخ دادند و اثبات نمودند که امام حسین علیه السلام چنین دختر سه ساله ای داشته اند. (هرچند برای اثبات روشنایی خورشید به بینه و دلیل نیازی نیست!!)
کتاب لباب الانساب نوشته ی علامه بیهقی از علمای بزرگ شیعه است که در سال 565 وفات کرده است. مرحوم آیت الله مرعشی مقدمه ی مفصلی در خصوص عظمت علامه بیهقی نوشته است. ایشان هفتاد و شش کتاب تألیف کرده است. در این کتاب ایشان دختران امام حسین(ع) را به نام های فاطمه، سکینه و رقیه بیان می کند. بنابراین هیچ ابهامی در این مورد وجود ندارد.
در صفحه 179 جلد دوم کتاب کامل بهائی تألیف محمد ابن علی ابن حسن طبری نیز که مربوط هفتصد سال پیش بوده آمده که زنان و دختران پیامبردر حالت اسیری قصه ی کربلا را از بچه ها مخفی می کردند. تا رسیدند به شام، شبی کودکی از خواب بیدار شد و پرسید پدر من حسین (ع) کجا است این ساعت او را در خواب دیدم. زنان و کودکان جملگی به گریه افتادند. یزید از خواب بیدار شد و باقی داستان آورده شده است.
از مرحوم علامه طباطبایی نقل شده است که برای حضرت رقیه (س) به دنبال سند نباشید. همین سند کافی است که وقتی انسان وارد حرم ایشان می شود بی اختیار قلبش می شکند و اشک او جاری می شود.
آقای محدث قمی فرزندی داشتند به نام حاج میرزا علی آقای محدث زاده که منبری بودند. ایشان نقل می کردند که هنجره ی من مشکل پیدا کرده بود و پزشکان گفته بودند که نباید چند ماه صحبت کنم. یک شب سید الشهدا را در خواب دیدم و متوسل به ایشان شدم. آقا فرمودند: نزد سیدی که جلوی در است برو و بگو روضه ی رقیه را بخواند خدا تو را شفا می دهد. ایشان می گویند که آن آقا روضه را می خواندند و من گریه می کردم که همسرم من را از خواب بیدار کردند. فردا که به پزشک مراجعه کردم تعجب کرد و گفت کدام پزشک تو را معالجه کرد؟ در جواب گفتم که حضرت رقیه (س) این کار را کرد.
منبع : http://roghayeh.net